Thursday, 28 July 2011

Tsanaa' Cotton Shawls (Light Tone)

Tsanaa' Shawl ni dari material cotton.
Tak tebal dan sangat-sangat mudah dibentuk...=)

Lebar shawl sesuai untuk semua bentuk muka
Kalau bersanggul, shawl tak pendek nampak tengkuk.

Di depan tudung dah ada satu line tone.
Yang ni Afsheen tunjukkan tone cerah.
Bile pakai shawl ni, dah nampak macam pakai inner syria. Best sangat!
Gayakan dengan inner syria warna sepadan atau inner awning, anda akan nampak seperti memakai 3 Tone Cotton Shawl. Memang cun!

Sesuai untuk dipakai pada bila-bila masa. Baju polos atau bercorak tetap sesuai tau.

Cepat-cepat dapatkan sekarang..Stok Terhad ni..=)




Status:

TA 01 Grey Available (1 pc SOLD)

TA 02 Purple Available

TA 03 Turqoise Available (1 pc SOLD)

TA 04 Peach Available


Harga: RM 15.00/pc

Wednesday, 27 July 2011

Tsanaa' Cotton Shawls (Dark Tone)

Tsanaa yang ni Afsheen tunjukkan tone gelap pula.
Material sama macam tone cerah. Cotton yang sangat la senang dibentuk.
Untuk tone gelap, line depan sume tone color hitam.

Kecuali untuk kod TB 02, tone depan warna coklat..sangat cantik warna ni.
Special Afsheen pilih!
Cepat-cepat dapatkan sekarang..Stok Terhad juga ni..=)



Status:

TB 01 Medium Pink Available

TB 02 Black Available

TB 03 Pinkish to red Available

TB 04 Purple Available
Harga: RM 15.00/pc

Qistina Two Tone Pashmina

Pashmina memang trend hijab sekarang. Nak bergaya ala-ala wanita arab dengan penggayaan yang mudah?
Two Tone Cotton Pashmina ni wajib ada dalam closet korang..=D

Pashmina ni jenis tak berat tak terlalu ringan. Just nice.
Bile pakai dengan inner syria atau inner awning, betul-betul terletak.
Jangan risau dengan rasa panas, pashmina ni sangat sejuk bile dipakai.
Afsheen tampilkan warna-warna ceria. Cantik sangat pakai dengan baju polos atau yang bercorak. Khas untuk korang tau. =)

Kat Pashmina ni dah ada bentuk-bentuk tertentu untuk bagi lebih ilusi.
Memang cantik!
Limited Stock jugak ni..
Cepat-cepat booking!

Status:

 Q 01 Red to Pinkish Available

Q 02 Turqoise Available

Q 03 Heart Pink Available

Q 04 Brownish Orange Available



Harga: RM 15.00/pc

Monday, 25 July 2011

Nauraa' Pashmina

Pilihan Pashmina kali ni adalah yang bercorak.
Corak-coraknya cute sangattttt..=)
Rasa macam nak dapatkan semua skali!

Pashmina jenis tak berat dan tak terlalu ringan.
Dengan kemasan yang minimum boleh dapat hasil yang sangat cantek.

Afsheen tampilkan 4 warna terkini!

Depan


Belakang


Status: N 01 Available


Status: N 02 Available


Status: N 03 Available


Status: N 04 Available


Status: N 05 Available

Harga: RM 22.00/pc